Φωτιά Βίλια - Βίλια - Ανεξέλεγκτη η φωτιά - Εκκενώνονται 4 οικισμοί και ... : Μετά τη φωτιά στην κερατέα, νέα πυρκαγιά έχει ξεσπάσει στα βίλια αττικής.

Φωτιά Βίλια - Βίλια - Ανεξέλεγκτη η φωτιά - Εκκενώνονται 4 οικισμοί και ... : Μετά τη φωτιά στην κερατέα, νέα πυρκαγιά έχει ξεσπάσει στα βίλια αττικής.. «γίνεται μια τεράστια προσπάθεια για να οριοθετηθεί η φωτιά, υπό πολύ δύσκολες συνθήκες. Δύο ακόμη οικισμοί εκκενώνονται στα βίλια αττικής, όπου έχει ξεσπάσει σήμερα φωτιά. Σε διακοπές της κυκλοφορίας οχημάτων και στην περιοχή των βιλίων. Φωτιά τωρα στα βίλια αττικής. Οι υδροφόρες και το προσωπικό συντρέχουν τις πυροσβεστικές.

Φωτιά τωρα στα βίλια αττικής. Οι υδροφόρες και το προσωπικό συντρέχουν τις πυροσβεστικές. Ανεξέλεγκτη η κατάσταση στο λαύριο, δύσκολη η κατάσταση στα βίλια. #πυρκαγιά σε δασική έκταση στην δ.ε. Μετά από σχετικό μήνυμα που εστάλη από το 112 εκκενώθηκαν οι.

Φωτιά στα Βίλια - Εκκενώνονται οι οικισμοί Αγία Παρασκευή ...
Φωτιά στα Βίλια - Εκκενώνονται οι οικισμοί Αγία Παρασκευή ... from www.tanea.gr
Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στα βίλια αττικής. Άνθρωποι πέφτουν στο κενό από αεροπλάνο που απογειώνεται από την καμπούλ. Μετά τη φωτιά στην κερατέα, νέα πυρκαγιά έχει ξεσπάσει στα βίλια αττικής. Μαίνεται η φωτιά στα βίλια, ενώ το πύρινο μέτωπο μεγαλώνει με αποτέλεσμα να υπάρχει εντολή εκκένωσης και άλλων οικισμών. Μετά από σχετικό μήνυμα που εστάλη από το 112 εκκενώθηκαν οι. To newsbomb.gr στο μέτωπο της πυρκαγιάς. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στα βίλια αττικής. Μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε στο λαύριο το πρωί και η οποία μέχρι στιγμής έχει προκαλέσει την εκκένωση τριών οικισμών, νέα πυρκαγιά εκδηλώθηκε στα βίλια αττικής σε δασική περιοχή.

Σε διακοπές της κυκλοφορίας οχημάτων και στην περιοχή των βιλίων.

Όλα τα παιδιά έχουν μεταφερθεί σε ασφαλές σημείο και πολλοί γονείς έχουν σπεύσει να τα πάρουν. Συναγερμός στην πυροσβεστική για πυρκαγιά στα βίλια αττικής. Οι υδροφόρες και το προσωπικό συντρέχουν τις πυροσβεστικές. Φωτιά σε δασική έκταση εκδηλώθηκε στα βίλια αττικής όπου επιχειρούν επίγεια και εναέρια μέσα. «γίνεται μια τεράστια προσπάθεια για να οριοθετηθεί η φωτιά, υπό πολύ δύσκολες συνθήκες. Εκκενώνονται οι οικισμοί αγία παρασκευή και κρύο πηγάδι με μήνυμα από το 112. Οδεύει προς τον εθνικό δρυμό σουνίου. Φωτιά τωρα στα βίλια αττικής. Πριν από λίγα λεπτά με μήνυμα από το 112 εκκενώνονται οι οικισμοί μικρό και. #πυρκαγιά σε δασική έκταση στην δ.ε. Φωτιά βίλια κερατέα εκκενωσεις πυροσβεστική. Λίγο μετά τη μία το μεσημέρι εστάλη μήνυμα από το 112 για την εκκένωση των οικισμών άγιος γεώργιος ή παλαιοχώρι προς την ψάθα. Οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή είναι δυνατοί.

Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στα βίλια αττικής. Οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή είναι δυνατοί. Σήμανε συναγερμός και κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Οδεύει προς τον εθνικό δρυμό σουνίου. Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική καθώς εκδηλώθηκε φωτιά στα βίλια αττικής, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά στην κερατέα.

Φωτιά στα Βίλια - Εκκενώνονται Άγιος Γεώργιος και ...
Φωτιά στα Βίλια - Εκκενώνονται Άγιος Γεώργιος και ... from www.tovima.gr
Λίγο μετά τη μία το μεσημέρι εστάλη μήνυμα από το 112 για την εκκένωση των οικισμών άγιος γεώργιος ή παλαιοχώρι προς την ψάθα. Μεγάλη φωτιά είναι σε εξέλιξη στα βίλια αττικής και η πυροσβεστική δίνει μάχη για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, ενώ το 112 έστειλε μήνυμα για την εκκένωση οικισμών. Μέχρι στιγμής έχει δοθεί εντολή. Πριν από λίγο εστάλη μήνυμα από το 112 για την εκκένωση των. Ανεξέλεγκτη η κατάσταση στο λαύριο, δύσκολη η κατάσταση στα βίλια. Σε διακοπές της κυκλοφορίας οχημάτων και στην περιοχή των βιλίων. Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική καθώς εκδηλώθηκε φωτιά στα βίλια αττικής, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά στην κερατέα. Μετά τη φωτιά στην κερατέα, νέα πυρκαγιά έχει ξεσπάσει στα βίλια αττικής.

«γίνεται μια τεράστια προσπάθεια για να οριοθετηθεί η φωτιά, υπό πολύ δύσκολες συνθήκες.

Μετά από σχετικό μήνυμα που εστάλη από το 112 εκκενώθηκαν οι. Εκκενώνονται και άλλοι οικισμοί στα βίλια όπου η φωτιά είναι σε πλήρη εξέλιξη και κατακαεί πευκόφυτη περιοχή. Μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε στο λαύριο το πρωί και η οποία μέχρι στιγμής έχει προκαλέσει την εκκένωση τριών οικισμών, νέα πυρκαγιά εκδηλώθηκε στα βίλια αττικής σε δασική περιοχή. Οι υδροφόρες και το προσωπικό συντρέχουν τις πυροσβεστικές. Η φωτιά στα βίλια έχει οδηγήσει στην εκκένωση δύο οικισμών. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει κατεύθυνση προς το πόρτο γερμενό, μετά. Οδεύει προς τον εθνικό δρυμό σουνίου. Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις η φωτιά του λαυρίου κατευθύνεται προς τη νέα πέραμο. Λίγο μετά τη μία το μεσημέρι εστάλη μήνυμα από το 112 για την εκκένωση των οικισμών άγιος γεώργιος ή παλαιοχώρι προς την ψάθα. Μετά τη φωτιά στην κερατέα, νέα πυρκαγιά έχει ξεσπάσει στα βίλια αττικής. Νέο μήνυμα εστάλη από το 112 για την εκκένωση του οικισμού του αγίου γεωργίου στα βίλια αττικής όπου μαίνεται η μεγάλη πυρκαγιά. Σε διακοπές της κυκλοφορίας οχημάτων και στην περιοχή των βιλίων. Η φωτιά ξέσπασε στη 1 παρά 10 το μεσημέρι της δευτέρας (16/08) κόντα σε μια παιδική κατασκήνωση.

Όλα τα παιδιά έχουν μεταφερθεί σε ασφαλές σημείο και πολλοί γονείς έχουν σπεύσει να τα πάρουν. Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική καθώς εκδηλώθηκε φωτιά στα βίλια αττικής, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά στην κερατέα. #πυρκαγιά σε δασική έκταση στην δ.ε. Οδεύει προς τον εθνικό δρυμό σουνίου. Η φωτιά στα βίλια έχει σύμφωνα με ρεπορτάζ του mega, o δυνατός άνεμος σπρώχνει τη φωτιά προς το πόρτο γερμενό.

Μάχη να προλάβουν το σκοτάδι για να περιοριστεί η φωτιά ...
Μάχη να προλάβουν το σκοτάδι για να περιοριστεί η φωτιά ... from www.iefimerida.gr
Μεγάλη φωτιά είναι σε εξέλιξη στα βίλια αττικής και η πυροσβεστική δίνει μάχη για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, ενώ το 112 έστειλε μήνυμα για την εκκένωση οικισμών. Μαίνεται η φωτιά στα βίλια, ενώ το πύρινο μέτωπο μεγαλώνει με αποτέλεσμα να υπάρχει εντολή εκκένωσης και άλλων οικισμών. Λίγο μετά τη μία το μεσημέρι εστάλη μήνυμα από το 112 για την εκκένωση των οικισμών άγιος γεώργιος ή παλαιοχώρι προς την ψάθα. Μετά τη φωτιά στην κερατέα, νέα πυρκαγιά έχει ξεσπάσει στα βίλια αττικής. Η φωτιά ξέσπασε στη 1 παρά 10 το μεσημέρι της δευτέρας (16/08) κόντα σε μια παιδική κατασκήνωση. Η φωτιά στα βίλια έχει οδηγήσει στην εκκένωση δύο οικισμών. Σε διακοπές της κυκλοφορίας οχημάτων και στην περιοχή των βιλίων. Φωτιά βίλια κερατέα εκκενωσεις πυροσβεστική.

Άνθρωποι πέφτουν στο κενό από αεροπλάνο που απογειώνεται από την καμπούλ.

Νέα εστία φωτιάς ξέσπασε το μεσημέρι της δευτέρας 16 αυγούστου στα βίλια. Εκκενώθηκε και ο οικισμός άγιος γεώργιος. Μαίνεται η φωτιά στα βίλια, ενώ το πύρινο μέτωπο μεγαλώνει με αποτέλεσμα να υπάρχει εντολή εκκένωσης και άλλων οικισμών. To newsbomb.gr στο μέτωπο της πυρκαγιάς. «γίνεται μια τεράστια προσπάθεια για να οριοθετηθεί η φωτιά, υπό πολύ δύσκολες συνθήκες. Η φωτιά ξέσπασε στη 1 παρά 10 το μεσημέρι της δευτέρας (16/08) κόντα σε μια παιδική κατασκήνωση. Σήμανε συναγερμός και κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Το 112 έστειλε μήνυμα για την εκκένωση 2 οικισμών και πιο συγκεκριμένα για παλαιοχώρι και άγιο γεώργιο. Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις η φωτιά του λαυρίου κατευθύνεται προς τη νέα πέραμο. Συναγερμός στην πυροσβεστική για πυρκαγιά στα βίλια αττικής. Η φωτιά στα βίλια έχει σύμφωνα με ρεπορτάζ του mega, o δυνατός άνεμος σπρώχνει τη φωτιά προς το πόρτο γερμενό. Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική καθώς εκδηλώθηκε φωτιά στα βίλια αττικής, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά στην κερατέα. Newsit ελλαδα φωτια στα βιλια: